2. Pagină de jurnal


               Azi e duminică, 9 februarie. Afară se arată un soare cu dinți care te ademenește să ieși, dar cum deschizi ușa casei, cum nu vrei decât să fugi la căldură. Asta e și starea mea de azi - nu am chef decât de relaxare, deși mă așteaptă o listă de lucruri de făcut. (Bine că încă nu e urgent de rezolvat! )

              Iar e duminică, ziua care, deși e liberă, ne produce neliniște căci reprezintă finalul de week-end. E ziua cu pregătiri pentru săptămâna ce va urma. E ziua când începem să ne văităm că mâine e iar luni și iar începem să alergăm între serviciu - grădiniță/școală și casă.

              Azi mi-am propus să fac ceva dulce, dar parcă nu am elan. E ciudat, nu? Eu să nu am elan pentru ceva dulce ?! :))) Am elan doar pentru pauze: pauză de cafea, pauză pentru lectură, pauză de un somn de frumusețe, pauză pentru muzică, poate chiar pauză pentru un film.

             Dar hai să vă arăt ce aș fi vrut să fac ca desert de duminică! Chiar dacă nu știu de mă voi mobiliza, voi să încercați rețeta cu prima ocazie, căci e foarte faină!
Aici e rețeta de pe Savori Urbane:
Prajitura rasturnata cu visine

            Ce am făcut în schimb? Am ascultat muzică și m-am mirat de frumusețea unor femei trecute de prima tinerețe care arată extraordinar, precum Thalia, JLo, Madonna, Shakira.



             Mă întrebam care o fi secretul lor. Probabil că răspunsul corect este echilibrul, iubirea de sine, respectul față de propriul chip și propriul corp și, bineînțeles, multă mișcare.
             
            Echilibrul e o altă cheie necesară succesului. Deci, să reflectăm la asta! :)
             

Comentarii

Trimiteți un comentariu