Cea mai mare putere a Universului

                 
Sursa
                 Mereu ne întrebăm cum putem salva Pământul, oamenii, relațiile.
                 Nu cred că există alt răspuns mai simplu și mai bun ca IUBIREA. Totul se poate rezolva cu un strop de iubire!
                 Există mai multe tipuri de iubire: cea pentru copil, cea pentru părinți, cea pentru acel el sau acea ea important/ă din viața noastră, cea pentru prieteni dragi, cea pentru profesie, cea pentru țară (pentru rădăcinile noastre care rămân mereu în inima noastră indiferent unde ne conduce drumul vieții) și nu în ultimul rând, cea pentru sine. Dacă una lipsește se creează un dezechilibru care determină suferință, neliniște, chiar depresie.
                Cu siguranță toți am simțit cândva acel dezechilibru, acea apăsare care produce tristețe, uneori lacrimi, chiar depresie dacă nu se găsesc resurse care pot alina. Uneori, în zilele gri, ne gândim unde să căutăm sursa de energie pozitivă.
                Un răspuns bun este în zâmbetul copilului nostru.
                Dacă încă nu există un copil, sigur un prieten drag va fi primul răspuns corect. Un prieten/ o prietenă care ține îndeajuns la noi cât să ne dedice ceva timp pentru a discuta. Descărcarea de energii negative prin exprimarea ideilor și sentimentelor noastre va facem minuni pentru sufletul nostru, va recrea puțin câte puțin echilibrul.
                Abia după această etapă vom reuși să găsim în noi, și în iubirea de sine, noi resurse de a zâmbi. Zâmbetul este vindecător atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.
                Deci să ne salvăm prin iubire, zâmbete, gânduri pozitive, bunătate, empatie, comunicare eficientă și gesturi frumoase!



Comentarii

Trimiteți un comentariu